Klaar voor de rijdag van 13 december

RWFoto_287213743-wbDe H0-baan Liechtborgh staat al heel wat jaren in een van de etalages bij de clubruimte. Bezoekers van de CactusOase kunnen deze baan tijdens openingsuren aanschouwen en zien welke vorderingen hier zijn gemaakt in de aankleding van het landschap. Deze H0 baan is in het verleden zo gemaakt dat treinen hierop automatisch (bestuurd door een computer) kunnen rijden. Voor de verhuizing en uitbreiding van de baan was dit ook het geval. De uitbreiding heeft er echter voor gezorgd dat de computerbesturing ook aangepast moest worden. Het bleek namelijk dat door de uitbreiding de besturing niet goed meer functioneerde.

RWFoto_287213817-wbDe afgelopen maanden is er daarom druk gewerkt aan het verhelpen van technische storingen en het aanpassen en perfectioneren van de besturing. Afgelopen week is gebleken dat de treinen zonder problemen hun weg weten te vinden op de baan.

Tijdens de rijdag op 13 december zal deze baan dan ook in vol bedrijf te zien zijn en dat alles zonder al teveel ingrijpen van de leden.

RWFoto_287213421-wb

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s