Vakantiewerk

Tijdens de vakantie gaan de clubavonden gewoon door. Uiteraard met iets minder leden die aanwezig zijn en soms ook een beetje werken maar het gaat door. En ook al is het in mindere mate, ook het werk gaat door. Op de LGB baan wordt ballast aangebracht en ook aan de andere banen gebeurt iets.

RW15-33312 _Bij de N-baan wordt uitvoerig getest met de digitale besturing en alle verbindingen worden nogmaals gecontroleerd. Ook bij de 0n30 baan wordt alles gedaan om de baan voor het publiek aantrekkelijk te houden.

RW15-33309 _De digitale H0 baan “Liechtborgh” ontkomt ook niet aan een digitale upgrade. Sinds de laatste aanpassingen werkte de automatische besturing niet goed meer. Op het moment wordt de besturing helemaal nagelopen en waar nodig drastisch aangepast. Ook de bedrading ontkomt daarbij niet aan een paar forse aanpassingen. En dat allemaal om ervoor te zorgen dat tijdens de rijdag op 13 december alles weer helemaal naar behoren werkt.

En dan is er ook nog het reguliere onderhoud en de reparaties aan de LGB treinen die het best wel zwaar te verduren hebben.

RW15-33304 _

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s