Voortgang

Na 2 maanden geen nieuwe beelden geplaatst te hebben is hier een kort overzicht van de werkzaamheden die ondanks de vakantie gewoon doorgaan.

RW15-32261 _Bij de LGB baan is het eerste traject nu helemaal voorzien van ballast. Gelijmd en al liggen de stenen netjes tussen de bielsen. De beurt is nu aan een ander traject om voorzien te worden van ballast dat er tevens voor moet zorgen dat er minder zandkorrels op de rails komen, iets dat met het warme weer wel gemakkelijk wil gebeuren. Naast het aanbrengen van ballast en het wekelijks schoonmaken van de baan zijn er ook nog een paar technische werkzaamheden verricht zoals het verhelpen en voorkomen van storingen. Ook bij de hoge temperaturen moet dan de soldeerbout ter hand genomen worden om ervoor te zorgen dat de baan in een prima conditie blijft in de periode dat de meeste bezoekers een kijkje komen nemen.

RW15-32251 _

Ook bij de N-baan hebben de werkzaamheden niet stil gelegen. De digitale besturing is inmiddels ver gevorderd en de eerste treinen hebben met de automatische besturing gereden. De video hiervan volgt later. Naast het verder perfectioneren van de besturing wordt er ook nog wekelijks gewerkt aan de vorming van het landschap. Hiervoor is zelfs de bouwer van de H0 baan ingehuurd.

RW15-32252 _

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s