Een nieuwe brug

RW15-13445 _Het laatste nieuwe traject op de LGB baan is inmiddels al weer een half jaar in bedrijf. In die tijd zijn er nog wel een paar aansluitingen voor opstelsporen bijgebouwd en een tijdje geleden is een grote boogbrug geplaatst. Als eerste klus van het nieuwe jaar zijn we deze week begonnen met het plaatsen van een nieuwe stalen brug. RW15-13452 _Op de plaats waar de baan 3 sporen moet kruisen is de houten onderbouw verwijderd om plaats te maken voor een nieuw bouwwerk dat de baan weer een stukje extra moet geven. Nadat de sporen zijn doorgeslepen en de onderbouw is verwijderd kon het passen en meten beginnen om de constructie er precies in te passen en alles weer op de juiste hoogte te brengen.

De rails zijn weer netjes op de plaats gelegd en aangesloten op de baan zodat aan het einde van de clubavond de eerste trein weer kon passeren.

RW15-13466 _

Het zal wel niet het laatste bouwwerk aan dit traject zijn. De hoog gelegen baan en de vele overspanningen kunnen nog wel wat aankleding gebruiken.

RW15-13473 _

Advertenties

Een reactie op “Een nieuwe brug

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s