Spontane rijmiddag

RW14-6201-wbNadat de nieuwe hoge baan een paar weken geleden in gebruik is genomen wilden we deze baan ook eens uitvoerig testen en kijken of ander materieel er ook goed op kan rondrijden. Een goede aanleiding om eens een middagje te rijden. Voor de bezoekers van de CactusOase een leuk extraatje omdat de treinen die middag permanent rond zouden rijden. Voor ons een leuke middag om ook eens andere treinen te laten rijden en ook een mooie gelegenheid om een paar gastrijders uit te nodigen om te komen rijden. RW14-6195-wbDe buitenbaan werd dit keer weer ingenomen door Dutch Burt die samen met een modelspoorvriend weer een extra lange trein met veel locs op de baan wist te brengen. Voorzien van camera’s op de trein en naast de baan moet dat nog een leuk filmpje op kunnen leveren. Zelfs live meekijken op de telefoon was mogelijk.

De nieuwe hoge baan was voor de gelegenheid aangesloten op een digitale centrale waardoor er twee treinen onafhankelijk van elkaar op konden rijden. Een Shay met geluid heeft hier de hele middag zonder probleem een houttrein rondgereden. Ook op de andere banen was het nodige afwijkende materieel en langere treinen te zien.

Het was weer een leuke generale repetitie voor de winterrijdag de gepland staat op 14 december. Die dag hopen we weer op een grote toeloop van grootspoorliefhebbers en voor de bezoekers is de toegang tot de treinen ook nog eens gratis. 

RW14-6209-wb

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s