Flinke vorderingen

de1Elke woensdagavond wordt door een aantal mensen gewerkt aan de verschillende (bouw)projecten. Per baan zijn dat maar een paar mensen. De tijd die op een avond beschikbaar is en er effectief gewerkt wordt bedraagt zo’n 2 uur. Op zich is dat niet heel veel. Juist daarom is het opvallend hoeveel er in zo’n korte tijd toch nog gedaan kan worden.

de3Zo wordt er bij de LGB baan al een tijdje gewerkt aan de uitbreiding van een van de spoorlijnen. De baan wordt een stuk langer en moet ook nog eens de hoogte in. Het plannen, uitmeten en maken van onderbouw kost vrij veel tijd en de vorderingen zijn voor de bezoeker en kijker niet altijd even goed zichtbaar is.
Deze week is dat bij de LGB baan anders. Nadat het laatste deel van het nieuwe traject was uitgemeten konden de paaltjes in de grond geslagen worden. Nu is in een keer goed te zien waar de nieuwe baan komt te liggen.
Op de plaats waar de eerste aansluiting met de bestaande baan komt zijn andere bouwers verder gegaan met het koppelen van de paaltjes zodat hier binnenkort de eerste verhoogde ondergrond en de rails op geplaatst kunnen worden.

de2

 

Wilt u het zelf met eigen ogen aanschouwen? Dat kan dagelijks in de CactusOase in Ruurlo. Ook tijdens de bouwperiode zijn de treinen in bedrijf en wordt hinder ondervonden door de bouw.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s