We zijn er klaar voor

RW141997-wbNa de laatste clubavond voor de rijdag zijn we er helemaal klaar voor. De banen zijn gepoetst en voorzien voldoende materieel. Op de LGB baan is voor de gelegenheid een andere trein op de “Themabaan” geplaatst. Een dubbele diesel mag een trein met tankwagens trekken. Op alle LGB banen maken we plaats voor gastrijders met hun eigen materieel.

RW142003-wbDe 0n30 baan is voor de gelegenheid voorzien van een paar extra of andere treinen. Ook hier zal er volop beweging op de baan zijn.

De H0 baan Liechtborgh is weer helemaal rijvaardig. Het werk wordt weer verricht door een computer die de treinen volledig automatisch zal besturen. De uitleg en toelichting wordt nog steeds door mensen gedaan.RW142004-wb

In de clubruimte staat de N baan. Tot laat in de avond waren de bouwers op zoek naar een klein foutje waardoor rijden niet mogelijk bleek. Het foutje is gevonden dus ook hier wordt gereden.
Ons oudste lid toont op zijn mini LGB baan een zelfgemaakte tram naar een Arnhems voorbeeld. Daarnaast is ook te zien hoe een dergelijk tram in aanbouw er uitziet.

 

RW141999-wb

Advertenties

Een reactie op “We zijn er klaar voor

  1. De Seinpaal, S U C C E S gewenst met jullie rijdag 30 maart 2014!!
    Helaas ben ik verhinderd, doordat ik ook eens mijn gezicht bij andere verenigingen moet laten zien. Toch ben ik benieuwd naar de respons op jullie rijdag en hopelijk weten velen de weg naar Ruurlo te vinden.
    Mvg. Peter Hendriks.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s