Winterrijdag 2013 (deel 2)

RW137078-wbNiet alleen op en rond de LGB-baan gonsde het van de bedrijvigheid. Ook in de clubruimte was het een drukte van belang. Hier lieten de grote mannen van de grote N-baan met kleine treintjes hun vorderingen zien terwijl de baan en het functioneren ervan uitvoerig kon worden getest.

RW137141-wbHenk Bekker liet zijn meesterwerk in de vorm van een volledig zelfgebouwde tram zien en ook hij had over gebrek aan belangstelling en aandacht niet te klagen.

RW137139-wbDe andere “Henk uut Neeeeee” was al vroeg aanwezig om de kachel op te stoken en zijn Marklinbaan met ladingdemonstratie op te zetten. Zoals altijd was de tafel weer een welkome plaats voor een praatje en een drankje.

RW137022-wbVanuit zijn werkplaats in Duitsland had Klaas zijn 0n30 baan in aanbouw meegenomen om te laten zien hoe je van schuimplaten en houtsnippers heel eenvoudig een fraaie rotswand kunt maken.

En dat alles onder het toeziend oog van de afdeling inwendige verzorging waar ze er ook niet voor terugdeinzen om even de koelte rond de LGB baan te trotseren.

RW137068-wb

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s