Winterrijdag 2013 (deel 1)

RW137124-wbDe winterrijdag voor 2013 zit er weer op. Terugkijkend op de dag mogen we zeggen dat deze rijdag een groot succes was. Naast het tonen en laten rijden van onze eigen bouwwerken mochten we ons ook verheugen op een flinke toeloop van bezoekers en gastrijders voor op de LGB baan.

“Dutch Burt” was met zijn vrienden al vroeg aanwezig om de langste trein op de LGB baan te laten rijden. Het nieuwe baanrecord was al snel gezet. Daar bleef het niet bij. Tot laat in de middag zijn ze door gegaan met het telkens weer verbeteren van het record. Ook andere gastrijders hebben uitvoerig gebruik gemaakt van de grote LGB baan. Later meer foto’s hiervan.

RW136999-wbOok ruim voor openingstijd was Guillaume Veenhuis in de weer met het opbouwen van “Planks”. Een verrassend mooi en eenvoudig baantje gebouwd op “planken”.  Speciaal voor de gelegenheid en de komende feestdagen was de baan in stijl aangekleed.

RW137020-wbIn onze clubruimte was het warm en daar konden bezoekers de vorderingen aan de N-baan met eigen ogen aanschouwen, alles te weten komen over hoe een baan gebouwd wordt of hoe de H0 baan “Liechtborch” bestuurd wordt. De leden uit Neede zate gebroederlijk naast elkaar met een ladingdemonstratie en de zelfgebouwde tram van Henk.

In de tunnel konden bezoekers zich vergapen aan de H0 baan en de 0n30 baan die de hele dag volop en vrijwel probleemloos in bedrijf waren.

Dat alles onder het toeziend ook van de kerstman in eigen persoon.

RW137050-wb

De foto’s van de rijdag zijn te zien op: https://plus.google.com/photos/117629757383776436688/albums/5950322549484298801

RW137019-wb

Alles bij elkaar een prima dag

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s