N en LGB

IMG_1422-wbOndanks de vakantie in Lichtborg en de geringe opkomst deze week is er toch weer hard gewerkt. Bij de N-baan zijn telkens weer nieuwe constructies te zien en ook buiten beeld en op de achtergrond wordt veel (denk)werk verzet. Naast het denken en uitwerken van een goede besturing zien we dan ook ineens een van de bouwers met typisch mannenwerk bezig n.l. STOFZUIGEN! Voordat de deksel weer op de vele keerlussen gaat moet alles er netjes uitzien. Even later, als de fotograaf die zelf ook nog bouwer is, weer langs komt wordt er druk gewerkt aan het plaatsen van een tunnelportaal en een keermuur.

IMG_1443-wb

IMG_1420-wbWat betreft dat andere werk van de fotograaf, die houdt zich o.a. bezig met het wegknippen en uit de grond trekken van bedrading. Dan is het maar te hopen dat alles toch nog blijft werken. IMG_1413-wbDat laatste wordt ook weer gecontroleerd door dezelfde sloper als alle draden zijn verwijderd en de twee besturingskasten met elkaar zijn verbonden.

Pas als alles weer/nog werkt gaan we naar huis. de baan is weer helemaal gereed voor de bezoekers op Hemelvaartdag en het komende weekend.

IMG_1444-wb

Foto: Henk Vreman (ook voor bloemen en videowerk)

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s