De eerste banen zijn om

2602aOndanks de lage temperatuur zijn een aantal mensen ook deze week weer bezig geweest met het werk in het (nu nog) koude deel van de CactusOase. Terwijl de anderen ervoor kozen hun werk en sociale verplichtingen rond de kachel te volbrengen zijn bij de LGB baan de eerste delen van de baan overgezet op de kast met nieuwe besturing. De kast is nu voorzien van stroom en er zijn twee trafo’s geïnstalleerd. 2602eDe oude kabels van de grote buitenbaan zijn uit de grond getrokken en vervolgens aangesloten in de nieuw kast. Ook James rijdt vanaf nu op stroom uit de nieuwe kast.

Tegelijkertijd is een klein beetje opruiming gehouden in de oude kast. Een aantal overtollige draden en relais zijn onder het genot van een hapje en een drankje verwijderd. Zo wordt ook deze kast stukje bij beetje weer overzichtelijk.

2602b

Nadat de eerste twee banen zijn aangesloten op de nieuwe kast en de daarbij behorende voedingen is het tijd om deze banen te testen. Na nog een kleine correctie zijn de banen aan het einde van de avond weer volledig in bedrijf.

2602f

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s