Een nieuw jaar …

RW12_9198_webMaar geen nieuw begin. We gaan gewoon verder waar we mee bezig waren. En er is nog genoeg te doen. Om te beginnen werd het nu toch echt wel tijd om de kerstversiering bij de baan weg te halen. De laatste ballen, takken en andere bling bling verdwijnt weer in de doos om volgend jaar weer vrolijk opgehangen te worden.

RW12_9183_webHoewel er de laatste paar weken op de site geen nieuwe vorderingen te zien waren is er wel doorgewerkt. Wekenlang heeft de penningmeester zich bezig gehouden met het bouwen van een station voor de N-baan. Niet zo’n gebouw uit een doosje waarvan alle delen al passen. Dit bouwwerk is eerder gemaakt van het materiaal van  die doosjes. Een stationsgebouw van karton. En dat helemaal naar wens van de klant, onze N-jongens. Het is des te opmerkelijke dat juist Hans overgegaan is op de bouw in deze schaal. Hij is echt niet meer de jongste en meestal gaan we groter bouwen naarmate we ouder worden en het zicht op korte afstand minder scherp wordt. Hans blijkbaar niet. Hij begon een paar jaar geleden met gebouwen in schaal 0(n30), vorig jaar bouwde hij voor de H0 baan en nu is het N. En dat ziet er zeker niet slecht uit.

Voor de foto is het bouwwerk alvast provisorisch op zijn plaats gezet om een beetje een idee te krijgen hoe het er later uit moet gaan zien.

RW12_9190_web

RW12_9192_web

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s