De uitbreiding krijgt zijn vorm

Elke week zijn er wel vorderingen bij de banen in aanbouw. Vaak valt dat niet iedereen op. Zo is het werk aan de onderbouw niet altijd het werk waaraan je kan zien dat er gewerkt wordt en dan lijkt het even niet op te schieten. Het moet wel gebeuren en vooral goed zodat de rails later goed gelegd kunnen worden en er probleemloos gereden kan worden. Gelukkig zijn er ook werkzaamheden die wel in het ook springen. Het op kleur brengen van de bruggen is daar zo een voorbeeld van. Het oogt ineens heel anders en vooral natuurgetrouwer. Daar komt nog bij dat de donkere kleur goed afsteekt tegen de achtergrond.

Nu een groot deel van de ondergrond van de grote rondgaande baan gelegd is, wordt het duidelijk hoe de sporen gaan lopen. Zeker doordat de eerste rails ook al op de plek liggen.

I.v.m. het aansluiten van de grote ronde baan is deze nu niet in bedrijf. Gelukkig zijn er nog genoeg treinen op de LGB baan die wel rijden tijdens hemelvaartsdag, de beide pinksterdagen en alle andere dagen dat de CactusOase geopend is.
Ook de Cactus Canyon baan in de tunnel is operationeel.

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s