De LGB baan (Dessert Express) wordt groter

Een paar weken geleden hebben we besloten om de LGB baan uit te breiden. Op het stuk grond waar de uitkijkpost staat komen over een tijdje ook treinen te rijden. De knappe koppen van het grote spoor hebben zich de afgelopen tijd gebogen over de mogelijkheden om deze ruim 100 vierkante meter van rails en een landschap te voorzien.
Voordat er echt gebouwd gaat worden moeten er nog wel een paar lampen opgehangen worden aangezien de meeste bouwactiviteiten in de avonduren plaats zullen vinden.

Op de bovenstaande tekening is het hele plan te zien. Op dit moment zijn het groene en gele deel van de tekening al in gebruik.
Het rode deel wordt volledig nieuw bebouwd en het gele deel zal nog iets aangepast moeten worden om de aansluiting met de huidige baan mogelijk te maken. op deze manier ontstaat er een nog langere baan voor de lange treinen met de grote amerikaanse diesellocs.
Thomas en een (nieuw?) vriendje worden verhuisd van de blauwe baan naar de twee gele banen in het nieuwe gedeelte.
De vorderingen aan deze baan zullen hier uiteraard op de voet gevolgd worden. Tijdens het modelspoorweekend kunt u zelf een kijkje nemen om te zien hoe de baan vordert.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s