Foto’s van de publieke rijdag

Met voldoening kunnen we terugkijken op de eerste publieke rijdag in de Cactusoase. Aanvankelijk was het de bedoeling om een foto en video dag voor de leden te organiseren zodat iedereen ook eens bij daglicht beelden kon maken van de LGB baan en de ander banen van de club. De dag werd ingepland samen met de Reurlse Winterdag. Hierdoor zouden meer mensen kennis kunnen maken met de LGB baan in de CactusOase. Gaandeweg werd het een dag waarbij het publiek vrij toegang kreeg tot het gedeelte met treinen en nam het meer de vorm aan van een open dag.

Voor De Seinpaal was dat de gelegenheid om ook modelspoorliefhebbers uit te nodigen voor deze gelegenheid. Daarnaast is het evenement nog wat meer uitgebreid. De LGB baan is in kerstsfeer gebracht en naast de andere clubbanen die in bedrijf waren, waren er ook leden aanwezig om iets te demonstreren en uitleg te geven bij de banen.

Bezoekers werden in de gelegenheid gesteld om ook een kijkje te nemen achter de banen om zo te zien hoe deze zijn opgebouwd en wat het geheim is achter de lege karretjes die gewild weer uit de mijn komen.

Voor het eerst sinds lange tijd is er ook de H0 baan Liechtborgh probleemloos gereden. En dat terwijl er ook nog aan de aankledingen van de baan werd gewerkt.

Naast de aandacht voor de drie clubbanen met een redelijke tot grote omvang was er ook bewondering voor het kleinste baantje binnen de club. Onopvallend ergens op een tafel bleek dit kleine bouwwerkje waarmee bewezen wordt dat je niet veel ruimte nodig hebt voor de modelspoorhobby door veel bezoekers met bewondering bekeken en gefotografeerd.

Al met al was deze open (rij)dag een groot succes en zeker voor herhaling vatbaar. De volledige fotoreportage is te zien op: PubliekeRijdagDeSeinpaal

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s