Het modelspoorweekend komt eraan

Met nog een paar weken te gaan tot het modelspoorweekend op 26 en 27 maart wordt alles in het werk gesteld om alle clubbanen in bedrijf te hebben.


Bij de H0 baan Liechtborch zijn nadat er de laatste tijd gebouwd is de werkzaamheden veranderd in het weer berijdbaar maken van de sporen.


De bouwers maken zich nu ook de automatische besturing eigen zodat alles straks vlekkenloos kan rijden.

Bij de LGB baan die in dat weekend officieel in gebruik genomen wordt. zijn de bouwers bezig om de technische puntjes op de I te zetten. Tijdens het modelspoorweekend kunnen bezoekers hun eigen LGB trein meenemen om die op onze grote baan te laten rijden. Uiteraard is het maken van foto’s en video toegestaan.


Ook de bouwers zelf willen hun eigen treinen wel eens op de baan aan het werk zien en dus zijn er weer verschillende nieuwe gasten te zien geweest deze week.

De 0n30 baan functioneert al weer bijna een jaar. Tussen de bedrijven door is er hard gewerkt aan het bouwen van een landschap.


Het grootste gedeelte daarvan is nu vrijwel dichtgemaakt.


Dat wil nog niet zeggen dat het er al uitziet als een woestijn. De witte kleur van het gips voert nog de boventoon. Daarmee is een hele bijzondere omgeving ontstaan waarbij het lijkt of het gesneeuwd heeft in de woestijn. Gelukkig is er beter weer op komst en is te verwachten dat de sneeuw de komende maanden zal verdwijnen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s