De woestijn

Terwijl er aan de rotsen bij de mijn gewerkt wordt, zijn 3 andere bouwers bezig gegaan met het vormen van de aangrenzende woestijn. Tot gisteren bestond deze uit een houten plaat en de onderbouw met de sporen erop.

           

Met behulp van een paar houten ribben zijn de contouren van het woestijnlandschap zodanig gevormd dat langs het spoor nog een dorpje met een station gebouwd kan worden.

Over de ribben wordt gaas gespannen dat volgende week voorzien kan worden van een laag gips. Het is niet vreemd dat de (tijdelijke) kleur van deze woestijn groen wordt als je dit werk laat doen door een bloemist.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s